Juraini zorgde voor samenwerking tussen woonvoorziening Langeberg en Swetterhage

In de Zwetpolder in Zoeterwoude-Dorp ligt Swetterhage. Op deze locatie wonen, werken en recreëren ruim 300 mensen met een verstandelijke beperking. Vlakbij een park, in de woonwijk ”Meerzicht” ligt de woonvoorziening Langeberg in Zoetermeer. Er wonen volwassenen met een licht tot matig verstandelijk beperking. We hebben een bovengroep en een benedengroep.

Per eind december van 2019 sloegen Juraini Ferary (Bewoner van de woonvoorziening Langeberg) en Connie van Seggelen (Recreatie op Swetterhage in Zoeterwoude-Dorp) graag de handen ineen vanaf 6 januari 2020 voortaan om 18.30 uur tot 20.00 uur en wel op elke maandagavond deel te nemen aan de disco, maar ook op zomerfeesten en kerstreis op Blankaartweg 2 in Zoeterwoude. Deze activiteit bevindt zich in de foyer op Swetterhage.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.