Als eerste hartelijk dank dat kennissen en vrienden voor Juraini opkomt, door veel sterkte te wensen in deze kapotte maandrelatie. Ten tweede vonden kennissen en vrienden van Juraini het heel raar om een appje te krijgen met daarin dat Loomis na een maand geen relatie meer te krijgen met Juraini, dat gebeurde zoMAAR, weet precies niet waarom. Ann Gerlag van de Corona Quarantaine Contact reageerde boos terug en snapte ook niet dat zijn begeleider erbij moest bemoeien. Liefde met veel respect. Doordat Loomis in verleden 6 jaar een relatie heeft gehad, snapt Loomis even niet zo goed over de relatie tussen Juraini en Loomis. Ook Jan Knetsch (Vriend van Juraini en medewerker op Landgoed Hooge Burch in Zwammerdam), die Juraiini Blijft Binnen maakt, reageert dat Juraini Loomis de tijd moet geven. LET OP: Op WhatsApp al aangegeven dat Juraini superveel van haar houdt, dat Juraini ook geen seconde Loomis meer kan. Laten we maar hopen dat Loomis weer terug bij Juraini komt. Samen hopen we weer gelukkig te zijn.