NIEUWS VAN DE MEDIA: Ome Willem te gast bij Juraini Radio

Juraini Ferary woont in Zoetermeer en heeft een matig verstandelijke beperking. Juraini laat zijn beperking echter niet in de weg staan. Hij runt namelijk een eigen radiostation met de naam ‘Juraini Radio’.

Juraini Radio is 24/7 te beluisteren als online internetradiostation. Volgens Juraini, die vanuit zijn eigen slaapkamer op de woonvoorziening uitzendt, is het dé omroep voor Delft en Zoetermeer. Inmiddels heeft hij niemand minder dan Edwin Rutten geïnterviewd. Oftewel, Ome Willem uit De film van Ome Willem, een zeer populair kinderprogramma in de jaren tachtig. Vooral beroemd door de uitspraak ‘Beste rakkers, lusten jullie ook een broodje poep?’ en het nummer ‘Deze vuist op deze vuist’. Juraini kon het dan ook niet laten om te vragen of ‘Ome Willem’ zelf ook van een broodje poep houdt. “Nee, dat is vies,” was de lachende respons van Edwin Rutten. Het hele interview is terug te beluisteren op: www.jurainiradio.nl/interviews-terugluisteren.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.