Mijn Dossier van JL Ferary: De verjaardag van Juraini op Radio Gemiva

Woensdagochtend van 22 juli 2020 belde Juraini eerst naar Radio Gemiva, na het drukte moest Radio Gemiva Juraini terugbellen. Radio Gemiva is het internetradiostation van de collega-zorginstelling; Gemiva-SVG Groep. Radio Gemiva wilde meer weten over De verjaardag van Juraini , dat op komend dinsdag 28 juli 2020 gevierd wordt. ‘’We moeten helaas 1,5 afstand houden en partytent in de tuin voor de lekkere BBQ’’. Daarna wilde Radio Gemiva alles weten over de liefde tussen Juraini & Laura, dat de bruiloft nog doorgaat, dan hun wilde op de gastenlijst staan voor de bruiloft. ‘’Dit zit er NIET MEER in’’. Ik kan nog niet alles vertellen, maar Juraini had Radio Gemiva laten weten dat Juraini gevoelens heeft voor haar ex-vriendin; Loomis.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.