Echte Vriendenbureau blijft samenwerken met de Bierfabriek Delft

DELFT/ZOETERMEER – Juraini Ferary is inmiddels 27 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Sinds 2019 heeft hij zijn eigen vriendenbureau opgezet.

Wij zijn Echte Vriendenbureau in heel Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Limburg, die sinds 2019 bestaat. We zijn er voor elkaar. Wij zijn Echte Vrienden van Elkaar en geloven in Echte Vrienden. We mogen trots zijn op elkaar. Per afgelopen 23 augustus 2020 sloegen Juraini Ferary namens zijn Echte Vriendenbureau en Timo Jansen namens de Bierfabriek Delft de handen ineen voor een Juraini Radio LIVE bij de Bierfabriek Delft

Vanwege het corona maatregelen moesten de Bierfabriek Delft op 15 oktober 2020 (tijdelijk) jammer genoeg dicht, maar. Er komt iets nieuws eraan. Bierfabriek Delft verandert in een discotheek voor mensen met en zonder beperking, met DJ-Raini achter de draaitafel. De entree kost 5 euro.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.