Club J (Locomotion weerzien) wordt anders dan anders geregeld

Afgelopen weken/maanden konden jullie meer zien over Club J, dat Club J een gratis interactief funfeest voor mensen met en zonder verstandelijk beperking en hun begeleiding wordt. Hier is dan ook de mogelijkheid om samen wat te gaan drinken met veel muziek en fun.

De entree is NIET gratis, maar 5,- per persoon. Alleen wilt Juraini een strippenkaart voor 10x. Als je een strippenkaart hebt, dan is het gratis met een stempel of stift afhalen.

Verder wordt Club J georganiseerd door Juraini Ferary met een verstandelijk beperking en een vorm van autisme. De bedenker van Club J wordt in handen door begeleider; Stefan Dekkers. (Voor vragen, graag naar: stefan.dekkers@juraini-ferary.nl).

Geef een antwoord

Your email address will not be published.