De verjaardag van Juraini

De verjaardag van Juraini is een nieuw verjaardag organisatie van Juraini, waar oprechte aandacht en de familieleden, kennissen en vrienden van Juraini ook centraal staan. Van een luisterend oor bij een lekker kopje koffie of thee, maar uiteraard ook taart of lekkere hapjes. Niks is te gek! Ook is het opgericht op 25 december in 2016 door Juraini Ferary (jarigejob). Dit is dus echter een verjaardag pagina van Juraini.

De verjaardag van Juraini bestaat sinds 2016.

Eerst waren er een clubs erbij:

  1. Ook met Het Zomerfeest van Juraini, maar die bestaat nog steeds

Smile Ku Juraini

Deze begon rond 2006, maar is sinds 2013 heeft de event director besloten om een vriendenstichting/bureau op te richten.

Samen verder

In 2013 ging De verjaardag van Juraini samen met De Juraini Stichting en toen in 2016 kwam ook nog Het Huis van Juraini erbij.

De nieuwe naam was en bleef De verjaardag van Juraini.

Per ingang van 2 augustus 2019 sloegen Juraini en Raymond van den Berg (Eigenaar van Lunchcafé Healthy & Happiness) de handen ineen om mogelijkheid voor Juraini en zijn samen trotse partnerschap van elkaar. Uit eindelijk mag Juraini ook zijn verjaardagsfeest bij Healthy & Happiness komen vieren, waar alle andere familieleden, kennissen en vrienden uitgenodigd worden, tegen betaling van een fris, kopje koffie/thee of lekker een gebak erbij.

Schrijf ons op: verjaardag@juraini-ferary.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.