Radio Gemiva

Radio Gemiva is het radiostation van de zorginstelling; Gemiva-SVG Groep en is overal online te beluisteren. Iedere woensdag kun je van de uitzendingen genieten. Wil je op een ander moment luisteren naar de uitzendingen? Dan kan dat uiteraard ook! Iedere uitzending kun je terug horen wanneer jij dat wilt.

Voor wie?

De radioprogramma’s worden gemaakt door cliënten die dol zijn op muziek en het leuk vinden om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Er is voor ieder wat wils: we hebben technische mensen, DJ’s met een vlotte babbel en radiomakers die verslag doen van het Gemiva-nieuws.

Begeleiding

De cliënten van Radio Gemiva maken playlists, bedienen het mengpaneel en de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten. Ze krijgen daarbij ondersteuning van een begeleider. In de wekelijkse redactievergadering bedenken ze met elkaar de onderwerpen voor de uitzendingen.

Komt Juraini ook weleens in de uitzending?

Ja, als het niet zo druk is en het uitkomt wel ja, daarin mag Juraini altijd, in de uitzending praten, over wat hij meegemaakt heeft, dus zeg maar van andere organisatie een nieuwslezer.